top of page
test-achtergrond.jpg

Authentieke verftechnieken en behangwerken door VANGEERSDAELE BARBARA 

Een gezellige, warme sfeer creëren met artisanale verftechnieken

Uw interieur extra dimensie geven en onderdompelen in een gezellige, warme of authentieke sfeer doet VANGEERSDAELE BARBARA uit West-Vlaanderen met artisanale verftechnieken, zoals de verweerde Maroc kalktechniek en lichtgevende ice-techniek. Ideaal in oude landelijke woningen zoals fermettes of cottages, in herenhuizen, maar ook in nieuwbouw voor wie houdt van de landelijke stijl.

maroc techniek
maroc-verftechniek

Met de techniek "maroc" creëert men een gezellige sfeer in de ruimte

Wat is de Maroc verftechniek?

De Maroc verftechniek is een decoratieve kalkstuctechniek op basis van minerale grondstoffen, zoals kalk en marmerpoeder. Het doet uw interieur baden in een natuurlijke en gezellige sfeer, boordevol karakter. Maroc heeft zijn mosterd gehaald in de Marokkaanse paleizen en hun verfijnde interieurs.

Wat is de Ice verftechniek?

Met de schitterende ice-techniek creëren we een semi-transparant diepte-effect met lichtweerkaatsing. Deze verf is dan ook overladen met fonkelende glaspareltjes. Het lichtgevende blue ice laadt zelfs op door zonlicht of synthetische belichting en geeft 8u een lichtgevende blauwe gloed af in het donker.

De "ice-techniek " geeft een speciale indruk

ice-verftechniek

Van effen behang tot behang met dessin

Niet alleen gewapend met kwast, roller of verfspuit tilt VANGEERSDAELE BARBARA uit Henegouwen uw interieur naar een hoger niveau, ook vakkundige behangwerken kunt u aan ons overlaten. Behangpapier is weer helemaal terug van weggeweest en kan uw ruimte inpakken met gezelligheid en sfeer. Wij verzorgen al uw behangwerken, zoals modern behangwerk om te schilderen, klassiek behangwerk of een accentmuur met behang.

Accentmuur in behang

Een accentmuur in behang is een echte sfeerschepper en eyecatcher van formaat. Een muur die eruit springt, met modern of juist klassiek behang, in een unieke print? VANGEERSDAELE BARBARA brengt kleur in uw interieur.

effen-behang-of-accentmuur

Behangwerken : effen behang, te schilderen en behang met dessin en kamer & slaapkamer met accentmuur plamuren, behangen en schilderen

Decoratieve technieken: kalktechniek

Decoratieve technieken: concrete van stoopen en meeuws), 1accentmuur in klassiek behang ( masureel), Moluur plaatsen

VANGEERSDAELE BARBARA ZORGT VOOR SPREKENDE MUREN IN ELK INTERIEUR MET AUTHENTIEKE VERFTECHNIEKEN EN UITMUNTENDE BEHANGWERKEN.

bottom of page