top of page
test-achtergrond.jpg

Verfspuiten door VANGEERSDAELE BARBARA 

Spuiten van muren, plafonds en houtwerk

Dankzij verfspuiten kan VANGEERSDAELE BARBARA uit West-Vlaanderen een superstrak eindresultaat bekomen. We spuiten muren en plafonds airless. Houtwerk spuiten we met airmix. In elke ruimte zijn we thuis: bij particulieren en bedrijven, in nieuwbouw of een bestaande woning, van huurwoning en appartement tot toonzaal en opslagplaats. Uiteraard zorgen we ook voor een goede voorbereiding: we plakken alles zorgvuldig af.

42924551_726378684363117_1140909421677772800_n.jpg
wat-is-verfspuiten

Wat is verfspuiten?

Met de innovatieve airless en airmix verfspuittechnieken wordt de vloeistof in een pomp aangezogen en onder hoge druk verneveld door een spuitpistool. Airless is luchtloos spuiten, bij airmix spuitwerk wordt ook perslucht gebruikt voor een optimaal spuitpatroon.

Wat zijn de voordelen van verfspuiten?

Bijna nevelvrij spuiten

Vlotte uitvoering

Schappelijke prijs

Uitmuntend eindresultaat

Appartement spuiten in een eerste laag

Toonzaal gespoten met de airless

airless-en-airmix-verspuiten

Airless verfspuiten op muren en plafonds

Met airless verfspuitwerk kunnen we de verf op uw muren en plafonds streepvrij en uiterst nauwkeurig aanbrengen en tegelijk netjes afwerken. Zo kunnen we keer op keer onberispelijk werk afleveren in een snel tempo, met een egale en strakke look.

Airmix verfspuiten op houtwerk

VANGEERSDAELE BARBARA verzorgt luchtondersteunend airmix verfspuitwerk op al uw houtwerk, zoals deuren, kasten, raamomlijstingen, houten vloeren en ander houtwerk in uw interieur. Het resultaat: een perfecte finish.

VANGEERSDAELE BARBARA, UW PROFESSIONELE PARTNER IN VERFSPUITEN!

bottom of page